top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverChrista van Gend

Review squares collage

Na een hele drukke laatste week op school, heb ik nu eindelijk tijd om weer eens iets te reviewen.

Het is de squares collage van fotocadeau. Ik moest daarvoor nog wel even een foto voor bewerken, want ik wilde graag een portret aan de muur in mijn studio gecombineerd met een schilderij uit het Rijksmuseum.

Toen ik de foto had, heb ik gelijk 9 squares besteld van 15x 15 cm. Dat is het kleinste formaat. Er zijn 5 verschillende formaten te bestellen. De grootste is 31x31 cm. Dus voor ieder wat wils.

Nadat ik besteld had op 8 juli, werd het pakketje al snel verzonden. Maar zoals gewoonlijk zijn DHL en ik geen vrienden en had ik het pakketje 15 juli eindelijk thuis. Dat was jammer, want toen zat ik net in die drukke laatste schoolweek.

Snel de doos opgemaakt (poezen helpen dan graag mee) en de squares lijken op de hexagons uit de vorige blog.

Ook de squares zijn gemaakt van forex en 3 mm dik. Ook het ophangsysteem is hetzelfde, wat weer fijn is voor manlief, hij houdt niet van gaten in de muur. Forex is een stevige kunststof en ook hier geen beschadigingen bij aankomst ondanks het niet extra ingepakt zat.


Na een korte puzzel was de afbeelding compleet en kon ik het met behulp van een waterpas recht op de muur hangen. De kleuren zijn mooi overgekomen op de squares, ondanks het best een donkere foto is. Ook hier zit er weer een afstandshouder bij, maar die heb ik niet gebruikt. Ik vond de afstand tussen de squares dan iets te groot worden, dus ik heb gewoon een dun houtje gebruikt. Zo vond ik het mooier uitkomen, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Het ophangen ging vrij snel en het is echt een blikvanger in mijn studio geworden.

Als je nu ook een leuke square collage aan de muur wilt hebben, dan kan je die als lezer van mijn blog bestellen met 50% korting met de code MP50
Het is nu eindelijk vakantie na een heel erg raar schooljaar, met lesgeven op afstand en lesgeven aan kleine groepjes op school. Nu eindelijk tijd om iets te doen wat ik al een tijd moet doen, namelijk de fotoboeken van mijn kinderen van 2018 en 2019 maken. Ik loop een beetje achter, maar nu dus tijd om dat te doen. Ook een fotoboek kan je bij fotocadeau bestellen!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page