top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverChrista van Gend

Foto op canvas


Ongeveer 3 weken geleden kreeg ik een mailtje van het bedrijf topdoek om een foto op canvas te proberen

Ik mocht een lekker groot formaat proberen; een 120x80 centimeter. Zo groot heb ik nooit eerder een canvas besteld, dus ik was heel benieuwd.

Nadat ik mijn kinders zover had gekregen om even te poseren voor een leuke foto met z'n tweeën, heb ik op donderdag 22 november het canvas besteld.

Dat bestellen gaat gewoon via de website.

De site is fijn in gebruik en overzichtelijk en er zijn een heleboel formaten mogelijk. Je kan kiezen tussen een framedikte van 2 en 4 cm. (zelf vind ik 4 cm het mooist)

Daarna kan je nog kiezen of ze je foto beoordelen (is je foto wel geschikt voor op canvas) en eventueel een fotobewerking. Dit was in mijn geval niet nodig.

Ook kan je ervoor kiezen om een ophangsysteem mee te bestellen en of je er een lijst omheen wilt hebben. De lijst volgens mij alleen mogelijk bij een dikte van 2cm. Het ophangsysteem heb ik wel gekozen, de lijst niet. Ik vind zelf een canvas zonder lijst gewoon mooier.

Ik heb de canvas op donderdag besteld en op dinsdag 27 november werd het bezorgd. Wat een enorm ding!

De canvas kwam mooi uit de verpakking (kinders nog lang plezier gehad van het bubbelplastic)

De canvas zag er mooi uit. De kleuren komen overeen met de kleuren van mijn scherm en ook alle details zijn heel goed zichtbaar. Foto zit ook netjes om het frame gespannen.

De canvassen zijn niet duur, voor deze canvas van 120x80 betaalde ik €79 incl ophangsysteem en verzenden. Dus voor een goedkope canvas kan je best bij topdoek.nl bestellen, ik heb er goede ervaringen mee!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page