top of page
Zoeken
  • Chrissees

Wat te doen met al die foto's?


Ok, nu heb je de fotoshoot gehad, of je hebt heel veel foto's gemaakt op vakantie. Maar wat moet je er nu mee? Behalve delen op facebook, een fotoboek maken of een canvas, kun je nog zoveel meer met foto's. Ik laat jullie hier een aantal leuke voorbeelden zien.

1. In een lijst met knijpers

Je koopt of maakt een mooie lijst. Dan spijker je touwtjes vast en hang je je foto's op aan kleine wasknijpertjes. Zo kun je ook lekker vaak wisselen!

2. Om een wereldkaart.

Als je een mooie lege muur hebt die nog wel wat opvulling kan gebruiken, is dit wel een leuk idee om je vakantiefoto's op een leuke manier te laten zien.

Je koopt een muursticker van de wereld, daarna zoek je mooie bijpassende lijstjes uit en hangt die om de kaart heen. Nu trek je met een rode stift, of als het wat minder permanent moet zijn, span je een touwtje van de foto naar de plaats waar de foto genomen is. Zo kan iedereen precies zien waar je bent geweest :)

3. Geometrisch figuur

Sla een aantal spijkers willekeurig in de muur. Verbind de spijkers daarna met een mooi touw. Wil je een kleurtje kun je katoen gebruiken, wil je wat stoerders kun je henneptouw gebruiken. De foto's hang je op met een knijpertje. Ook hier kun je weer eindeloos varieeren, de foto's, maar ook de manier waarop je het touw met de spijkers verbind.

4. Om de deurpost

Deze is misschien wel leuk voor een tienerkamer. Je print de foto's uit en plakt ze met dubbelzijdig plakband rond de deur. Voor wat afwisseling kun je mooi papier of stukjes behang gebruiken. Of een papier met namen of een plaats erop. De mogelijkheiden zijn eindeloos!

5. Op een plank

Je koopt een vrij grote plank die je ook neer kunt zetten. Een dunne plank kan ook, dan moet je een gaatje boren om hem op te kunnen hangen. Eventueel verf je hem in een keur die bij de kamer past. Je omwikkelkt de plank met touw of dun lint. Daar tussen kun je de foto's schuiven.

Ik hoop dat jullie dit leuk vinden, ik vind het zo zonde als je foto's alleen maar digitaal hebt.

De foto's in deze post komen van Pinterest, je vindt daar nog tig andere ideeën op te foto's te laten zien in je huis

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page